Anthracite Check Coat

Темно сив суптилно кариран капут со текстура. Целиот внатрешен дел на капутот е обложен со црн крзнен материјал. Закопчување со копчиња и внатрешен дел со патент. Крзнена јака што се отстранува со патент.

Производот е недостапен бидејќи нема залиха од истиот.

По извршената нарачка, ќе добиете потврда за истата по е-пошта. Ова значи дека избраните производи се одделени за вас. Производите се подготвуваат и испраќаат веднаш штом се потврди нарачката, и пристигаат до вас за 1-2 работни дена. Трошоците за достава за нарачки до 2000 денари изнесуваат 130 денари. За нарачки над 2000 денари доставата е бесплатна.
Доколку производот кој штотуку сте го примиле не ви одговара по боја, големина или крој, за да извршиме замена за друга големина или друг производ контактирајте нè во порака на www.enzo.mk, преку нашата Instagram страница или преку нашата Facebook страница. Доставата за замена на производ чини вкупно 100 денари.
За било какви информации во однос на производите или користење на веб-страната контактирајте нè во порака. Тука сме во секое време да ви помогнеме да го добиете истото искуство што би го добиле и во нашата продавница.
Шифра: 00627 Категории: ,

Темно сив суптилно кариран капут со текстура. Целиот внатрешен дел на капутот е обложен со црн крзнен материјал. Закопчување со копчиња и внатрешен дел со патент. Крзнена јака што се отстранува со патент.

Број на сако/палто

, , , , ,

Крој

Прав